Om mig

Jag är diplomerad psykosyntesterapeut och diplomerad kognitiv beteendeterapeut (KBT) samt legitimerad naprapat med mångårig yrkeserfarenhet.  Jag är verksam i Luleå.

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och friskvård och utbildade mig till massör för att sedan vidareutbilda mig till legitimerad naprapat. Fokus är att hjälpa människor till en bättre fysisk hälsa och har under många år behandlat patienter med olika typer av smärtproblematik, träning och rehabilitering. Som en röd tråd i mitt arbete har alltid helhetssynen på människan varit en central roll för mig. Min ambition att utvecklas i min yrkesroll har tagit mig vidare och har fördjupats in i samtalet värld och idag arbetar jag både som dipl. samtalsterapeut och leg. naprapat mot privatpersoner och företag.

Jag eftersträvar att skapa en trygg plats där du som klient kan känna dig bekväm och hållen och möta dig där du befinner dig och anpassa metod och teknik för dina behov och den livssituation du befinner dig i. Jag har stor tillit till terapiprocessen och människans inneboende kraft att läka och utvecklas.

Utbildning och erfarenhet

Jag är utbildad psykosyntesterapeut och kognitiv beteendeterapeut (KBT). Utbildningen till psykosyntesterapeut är en 4 årig utbildning inom transpersonell psykoterapi vid Psykosyntes Akademin, Stockholm. Utbildningen till kognitiv beteendeterapeut är en Steg 1 grundläggande psykoterapiutbildning vid KBTarna i Norr, Luleå.

Utbildad naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm 1988. Legitimerad sen 1994 av Socialstyrelsen.

Övriga utbildningar är bland annat till coach vid Coach Centrum, Stockholm, certifierad mindfulnessinstruktör vid Mindfulnesscenter, Malmö och akupunktör vid Akupunkturskolan, Stockholm. 

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med fysisk och psykisk hälsa i mitt företag och mångårig erfarenhet av psykologiskt arbete i första linjens vård inom primärvården som KBT terapeut.